Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. 86--13913292674 info@medik-medical.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Bedrijfsprofiel

ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD.
 • Type Business

  Fabrikant

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Oceanië,Wereldwijd

 • Merken

  MEDIK

 • Aantal werknemers

  <200

 • Opgericht Jaar

  2010

 • Export pct

  40% - 50%

 • Klanten bediend

  80000

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86--13913292674

Inleiding

MEDIK, met een professioneel team heeft in ontwerp gewijd en het meubilair van het productieziekenhuis sinds 1995, heeft meer dan 20 jaar ervarings en unieke de zorgoplossing van de begripintern verpleegde patiënt. Met Europese ontwerpers en technici met werkervaring van het hoogste merk van de V.S., door recentste productiemateriaal, door strikt ISO9001-beheer goed te keuren, worden de producten ontworpen en in respectabele internationale norm vervaardigd.

 

Horlogevideo

5 hoogste ontwerpers met 2 van Europees, 12 hoogst opgeleide technici, 25 ervoeren goed ingenieurs, 95 - opgeleide fabrieksarbeiders, robot 4

werkstations, digitale automatische blanking 2 machine, plastic injectie 5 en blazende machine met inbegrip van met 8Kg-capaciteit, 1 automatische van de stoom-lijn lijn poederdeklaag, 20000 vierkante meterworkshop etc… Al deze digitale gegevens zijn de waarborg van leveringskwaliteit en op tijd.

 

CHINA ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

 

De hoofdproducten zijn behandeld van producten zoals geduldig bed, geduldige overdrachtbrancard, medisch karretje aan OF oplossing, LDR oplossing, ICU-oplossing en CSSD-oplossing.

CHINA ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1

CHINA ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Bedrijfsprofiel 2

CHINA ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Bedrijfsprofiel 3

 

Geschiedenis

 

CHINA ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

CHINA ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1

 

 

1995

Het bedrijf werd opgericht in 1995 met een beperkte faciliteit maar sterk kwaliteitsbewustzijn.

2002

Medik maakte tot zijn eerste exportartikel aan cliënt in Hongarije in 2002, dat terug extra aankoop kwam maken

voor zijn nieuwe uitbreiding na 10 jaar.

2004

ISO9001 het systeem werd goedgekeurd in 2004, en het percentage van diskwalificatie was dramatisch verminderd.

2005

ERP beheersysteem werd goedgekeurd om de het werk efficiency te verbeteren en de communicatie fout te minimaliseren.

2009

Het centrum van het robotlassen en de intelligente lopende band waren uitgerust om een nieuwe era van intelligent productiesysteem te openen.

2012

Het nieuwe ICU-bed van bedtotalchair werd met succes ontwikkeld nadat drie jaar onderzoek en test met groot terugkoppelt.

2014

Het nieuwe Mcare-moederschapsbed werd met succes ontwikkeld nadat vijf jaar onderzoek en test met groot terugkoppelt.

2015

Een pakket van ICU-bed, overdrachtbrancard, medische karren, moederschapsbed werd en zo uitgerust in internationaal

het ziekenhuis van Gleneagles Kota Kinabalu.

2016

De filialen worden gevestigd in Hongarije en Nieuw Zeeland voor de betere pre-sales en naverkoopdienst.

2018

De hoogste internationale merkreus komt aan ons bedrijf voor OEM de dienstmededeling.

 

Dienst

De bedrijfdiensten:

 

Het ziekenhuisruimte die leveren: Verstrek de producten van het het ziekenhuismeubilair volgens de van het ruimtegrootte en ziekenhuis vereisten, om de geduldige ruimte te leveren goed, om de patiënten te laten het ontspannen in de ruimte voelen

De vervangstukken leveren: Bied de vervangstukken aan onze verdelers voor hun naverkoopdienst en onderhoud aan. om onze verdelers aan het maken van de inspectie van de verkochte producten op regelmatige termijn te herinneren, zullen wij aan onze verdelers roepen maken en vragen of zouden wij hen van de vervangstukken moeten voorzien.

 

Waarom MEDI?

 1. Sterke technische ondersteuning

  MEDI schept een sterk technisch team met meer dan 12 ervaren ingenieurs op en de technici, de meesten van dat hebben rond 10 meer jaren in het ontwikkelen van de leverende oplossingen van de het ziekenhuisruimte. Geen kwestie u is zakenlieden overzee of de deskundige bij R&D-gebied, elk van onze ingenieurs wacht hier bij uw dienst!

 

2. 15 jaar van Rijp Marketing en Verkoopsysteem 

      MEDI is in R&D van peuterproducten zoals het ziekenhuismeubilair geweest die zich meer dan 15 jaar ontwikkelen. Zolang u geeft wat u in mening aan ons hebt, zal ons op de markt brengend team u helpen om te realiseren wat u aan wilt.

 

3. Beste Prijs en Belangrijke Kwaliteit

      MEDI is nu in strakke samenwerkingsverhouding met verscheidene ervaren verdelers, zodat MEDI u kan verzekeren de beste prijs en de belangrijke kwaliteit!

Ons Team

Wij hebben bijna 200 arbeiders voor productie. Ons R&D-team wordt georganiseerd door 8 ingenieurs, die voor het ontwerpen van en het ontwikkelen van nieuwe modellen van het ziekenhuismeubilair verantwoordelijk zijn; terwijl wij veel belang bij de kwaliteitscontrole hechten, en onze QC afdeling uit 15 mensen wordt samengesteld, die voor kwaliteitscontrole tijdens elke stappen van productie verantwoordelijk zijn. Wij hebben ook depatment van de naverkoopdienst, waar u raadplegen en kunt vragen om hulp als u niet vertrouwd met het gebruik van onze producten bent of sommige problemen wanneer het nemen van gebruik van onze producten hebt. De belangrijkste structuur van ons team zoals hieronder:

 

 

 

 

 

 

 

 

CHINA ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0CHINA ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1CHINA ZHANGJIAGANG MEDI MEDICAL EQUIPMENT CO., LTD. Bedrijfsprofiel 2